://

Saturday, 11 June 2011

:: SingLe Secret'S ::

wlaup0n ak nie ukan single, ak just na bg twu je lhaa cket2 psl idop SINGLE nie..HEHE,


1.Define Style
Biarpn x ad BF,penampilan ttap korang kna jga. Kesihatan & kcntikkn diri hndklah brgrak balance. Time hang out nan kengkwn, pstikn korang kemas dgn style korang yg trsndiri. Mne lha twu kud2 jmpe dgn boyz idaman korang. Spe yg lbiy brumtumg kalo bkn diri korang an ? Heheh..hhehee..

2.Getting The Balance Life
Being Single x bererti korang ptot mnyendiri & mluangkn msa 4 diri sndiri je. Ada ktikanye korang ptut abiskn mse nan family & mmber2 . Barulah bole d' ktakn Single yg pndai mmbhagikn mse.

3.Anti-Sosial
Tahulah diri korang uh Single,tp jgn lha hnya brkwn nan kengkwn yg Single je wlaupn snasib. Korang ptut luaskn lg prgauln dgn rmai org yg ad difference background drpd korang. Brulah relationship uh bole brkmbang lbiy luas n fkirn korang pn sure more open minded .

4.Negative Thinking
Stiap permula'an mst ad ending nye. Biarpn relationship korang dgn ex-BF dh tade, thats not mean ur 'soulmate' doesn't exist in life. Tenang sketika, n try think still ad 'someone' r waiting n snggup brkorban apa sje uad korang. So,mulakan step utk mncri nya !

5.Love Yourself
Single ckup sinonim dgn kesunyian. Btul ke? Tu korang sndiri yg ptut tntukn. Sma ad korunk ingin trus brada dlm kesepian or change trend life kpd gurlz yg ad plbagai kgiatan yg brfaedah n brsosial scra sihat dgn kengkawan.

6.Terima Kerana Terpaksa
D'sbbkn tkut memegang 'title' single trlalu lme, maka korang uad kptusan utk ad BF tnpa mngenal ltar blkg si dy scara mndlm. Eee...bhaya tu! kalo nk kn soulmate yg always mnenangkn atie korang, amek lha sbrpa lme msa utk mncri nya. Kncinya luaskn prgauln sesama kengkawan.

7.Ada Apa Pada Rupa Paras?
Siwon,Kim Bum,Zac Efron,Justin Bieber trmsuk dlm snarai boyz idaman korang ?? kalo ya, mmg sah, smpai bile2 pn korang x kn ad BF. Jgn mnilai sumone dari pnampilan n rpe pras nya. The most important is their heart. Bg lha sdikit wktu utk korang saling mengenali antara satu sma laen. Mne lha twu keperibadiannya x kurang hbt mcm aktor2 Korea or Hollywood tu? Heheh...

Friday, 10 June 2011

Justin Bieber

                                                          
                                                          
                                             
                                                              

Cara Menjawab Telefon Dengan Betul ^^

"Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah... dan kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul. Jadi disini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye (tak le korang boring sangat kalu jadi operator).

1. Soalan: haloo, may i speak to bedah please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

2. Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane..

3. Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

4. Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur.

5. Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

6. Soalan: haloo timah, buat ape tu?
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan awak kat tepon ni..

7. Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan
perkhidmatannye... time kacih.

8. Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

9. Soalan: halloo......
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda ingin mendaftar?

10. Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

11. Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le
tu.

Wednesday, 25 May 2011

:: Cdiy Cdiy Cdiy ::

smlm mse ak blek dri skola, ak nmpk rmai gler kud bkumpul kt jln.. ak engat kn ad ape.. rpe2 nye senior ak xcident kud. aduiiiii, mmg sdiy r.. :( syez ak ckp mmg ak ta sngka r.. dorg ckp yg xcident uh abg angkt ak.. EIMAN ! ak lg r ta cye .. ! sorg EIMAN, ag sorg AMIN..yg mninggal EIMAN .. ak mmg ta ley trima arr !!! ak ase sdiy kud tgk abg angkt ak kne cmtu ! AMIN, ak ta pst sme ad dy idop or x coz mse ak g tgk uh, dy still lg idop.. tp yg ak dgr, dy pn mninggal gak .. ! np r sume ney brlaku wei ???????? np org yg ak syg gak yg kne ?????  hurmmmm, :'(   
ak bru dpt brita td, yg AMIN pn mninggal gak.. ak ta tau yg mne 1 btui ney ! c0z ad yg ckp AMIN mninggal,ad yg ckp AMIN kt hspital !! yg mne 1 yg btul ney ????? ayin ckp , areh gtao kt dy yg AMIN & EIMAN da kbumikn td ! hurmmm,
YA ALLAH, KAU TEMPATKAN LAH MEREKA DI TEMPAT ORANG2 YANG BERIMAN YA ALLAH .. ~ AL-FATIHAH~

:: The Best Memories I Ever Forget ::

fuhhh , ak ase ney lhaa knangan yg ak ta pena lpe auw ??? mmg best gler lha ak ckp ney ! dating dlm ujan !
dh ler ujan lbat plak tu ! kalo ujan rintik2 jew tape r .. kilat2 pn ad skali .. cian areh , dy ksejukn ! bsh kuyup kud. bju, tdung , ksot n bku2 skali abeh bsh lenjun ! kalo bsh skit2 tape r ! hmm, nsib baek r ta dmm !  HEHE, tp syez kud, mmg best sgad ! :)
time ujan da brenti, ak nan areh dh na blek .. ak pegi kt jmbtn, ayor kt jmbtn tu dh ler lju ! naik pn naik !
ak pegi kt tpi jmbtn, ak try  uad na jtoh at dlm uh, pstu dy trik nye tgn ak! dh ler kuad . kalo ta kuad dy trik tape r ! haishhhh, sakit tgn ak d'buad nye ! sabo jela ! :) HEHE, time na blek uh, mmber dy lax nyebok !
adoyaiii, kaco line je ! tp kitorg ukanny uad pape un .. jgn pk bnde yg ukan2 yer ! cubit kang ! HOHO, h0pe sgad2 kekal nan areh !
AMIN ...
:)

Saturday, 21 May 2011

Bergedix nan webcAm !


















HAHA,mengedix jewp kitorg ney, ape na jd r ! insaf2, HEHE, ilysmfdml,muaxx,tp ta best ahmoy ayu tade ckali, HUHU, :[

Friday, 20 May 2011

:: hATe hATe hATe !!!! ::

    ak bnci tol lhaa nan classmates ak s0wg ney, ukan ape, ske sgad msok cmpur hal org, dh ler mulut tmpayan, ta ley na simpan rhsia.. !!! sumeny na bg ta0 ckgu, apa ??! dy engat dy bgos sgad kea ???!! woii, kalo ko ase ko bgos, bole jln lhaa wey !!! dh ler perangai kt dlm kelas cm g****** !!!! mengedixx je ta0 !! bjet pndai lax uh !!!!! kelam je lhaa ko !!!!! ko sme jew nan dax2 len, !!! dh ler kt stadium smlm bjet2 cun dpn dax2 laky skola len, nmpk laky jew tr0s mengedixx dpn d0wg !! adessss, malu r cket weyhh !! ko uh da ad blax, kalo tade tu tape r , ak un ta kesa !! insaf r wey !!! huh ( ! )