://

Saturday, 11 June 2011

:: SingLe Secret'S ::

wlaup0n ak nie ukan single, ak just na bg twu je lhaa cket2 psl idop SINGLE nie..HEHE,


1.Define Style
Biarpn x ad BF,penampilan ttap korang kna jga. Kesihatan & kcntikkn diri hndklah brgrak balance. Time hang out nan kengkwn, pstikn korang kemas dgn style korang yg trsndiri. Mne lha twu kud2 jmpe dgn boyz idaman korang. Spe yg lbiy brumtumg kalo bkn diri korang an ? Heheh..hhehee..

2.Getting The Balance Life
Being Single x bererti korang ptot mnyendiri & mluangkn msa 4 diri sndiri je. Ada ktikanye korang ptut abiskn mse nan family & mmber2 . Barulah bole d' ktakn Single yg pndai mmbhagikn mse.

3.Anti-Sosial
Tahulah diri korang uh Single,tp jgn lha hnya brkwn nan kengkwn yg Single je wlaupn snasib. Korang ptut luaskn lg prgauln dgn rmai org yg ad difference background drpd korang. Brulah relationship uh bole brkmbang lbiy luas n fkirn korang pn sure more open minded .

4.Negative Thinking
Stiap permula'an mst ad ending nye. Biarpn relationship korang dgn ex-BF dh tade, thats not mean ur 'soulmate' doesn't exist in life. Tenang sketika, n try think still ad 'someone' r waiting n snggup brkorban apa sje uad korang. So,mulakan step utk mncri nya !

5.Love Yourself
Single ckup sinonim dgn kesunyian. Btul ke? Tu korang sndiri yg ptut tntukn. Sma ad korunk ingin trus brada dlm kesepian or change trend life kpd gurlz yg ad plbagai kgiatan yg brfaedah n brsosial scra sihat dgn kengkawan.

6.Terima Kerana Terpaksa
D'sbbkn tkut memegang 'title' single trlalu lme, maka korang uad kptusan utk ad BF tnpa mngenal ltar blkg si dy scara mndlm. Eee...bhaya tu! kalo nk kn soulmate yg always mnenangkn atie korang, amek lha sbrpa lme msa utk mncri nya. Kncinya luaskn prgauln sesama kengkawan.

7.Ada Apa Pada Rupa Paras?
Siwon,Kim Bum,Zac Efron,Justin Bieber trmsuk dlm snarai boyz idaman korang ?? kalo ya, mmg sah, smpai bile2 pn korang x kn ad BF. Jgn mnilai sumone dari pnampilan n rpe pras nya. The most important is their heart. Bg lha sdikit wktu utk korang saling mengenali antara satu sma laen. Mne lha twu keperibadiannya x kurang hbt mcm aktor2 Korea or Hollywood tu? Heheh...

Friday, 10 June 2011

Justin Bieber

                                                          
                                                          
                                             
                                                              

Cara Menjawab Telefon Dengan Betul ^^

"Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah... dan kebanyakannye sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul. Jadi disini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye (tak le korang boring sangat kalu jadi operator).

1. Soalan: haloo, may i speak to bedah please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

2. Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau sape kat sane..

3. Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

4. Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh disambung,hanye boleh dicampur.

5. Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

6. Soalan: haloo timah, buat ape tu?
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan awak kat tepon ni..

7. Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu memberikan
perkhidmatannye... time kacih.

8. Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk.maap

9. Soalan: halloo......
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda ingin mendaftar?

10. Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

11. Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le
tu.